150. We hebben 100 minuten film!

Mensen, mensen, wat wordt het spannend! Deel drie heeft een enorm tempo. Er gebeurt zoveel: intriges die uitkomen, geheimen uit het verleden die naar boven komen, vechtpartijen, de bedevaart … en de apotheose!

Wat nu echt wel opvalt en wat ik hier eens duidelijk wil verklaren: Katrijn Govaert is een schitterende Julienne De Zutter! Van bij de eerste beelden kan je als kijker genieten van haar expressief gezicht, die lange blonde haren en de vitaliteit van haar uitstraling. Katrijn is een knappe vrouw, zeker weten, maar zo zijn er meer. Hoe Katrijn echter de figuur van Julienne De Zutter neerzet, heeft niets met haar uiterlijk te maken, maar alles met de intensiteit van het echt ‘beleven’ van die rol. Er zit een heel mooie evolutie in haar vertolking. Ik heb al menig traantje gelaten en ook wel gelachen als ze als een echte furie te keer gaat! Zoals je hieronder kan zien…

still uit ‘Zaak: De Zutter’