167. En nog …

23) Wat hebben we genoten! van de eerste tot de laatse seconde (en daar hoort zelfs de aftiteling bij! ) Reeds van in het begin viel mij de mooie muziek op, je werd daardoor als het ware meteen opgeslorpt in het verhaal…. prachtige beelden, mooie locaties en wat heel leuk was waren de stille periodes maar   zo’n intense blikken van de acteurs ……. en nu ga ik je raad opvolgen en beginnen met het boek te lezen,maar ‘k ga eerst nog eens de film gaan bekijken……een welgemeend dankjewel aan jullie en iedereen die heeft meegewerkt om dit op een wit doek te toveren…..

Franky

22) Vandaag genoten, van de eerste tot de laatste minuut, van uw film ‘Zaak : De Zutter’ in Decascoop Gent.
Wat een prachtige realisatie van jullie en het ganse team medewerkers.
Ook van de muziek, waarvan we slechts op de eindgeneriek kwamen te weten dat dit aan Jan Vermersch te danken was, hebben we uitermate genoten.
Wij wensen jullie nog veel succes met jullie bewonderenswaardig initiatief.
Met vriendelijke groeten,
Paul en Greta