168. …en nog een paar reacties!

 32) Gisterenavond zijn we met enkele markantleden naar de film gaan kijken. Ook wij hebben genoten van de prachtige beelden. In ieder geval een grote proficiat voor deze realisatie.

Met vriendelijke groeten,
Jaklien 
Markant Zwevegem

31) We zijn deze avond naar je film gaan kijken, in Brugge. Ik stuur je geen pluim, maar wel een hele paradijsvogel. Mijn moeder is opgegroeid op het Schoonberg en het deed raar daar opnames te zien. Als de euforie mildert, val je dan in een zwart gat of bruisen al nieuwe projecten?

Mvg

Marleen 

30) Gisteren zijn er meer dan 250 mensen van Knesselare (Neos, Rederijkers, Markant) gaan kijken naar de film, 
waaronder ook mijn zus Christiane.
Iedereen zeer tevreden en onder de indruk, zegt ze.

Groeten,
Gab

29) Ik ben gisteren avond naar de film geweest,en ik was verbaasd van het resultaat.
Proficiat met het resultaat!
Na al het werk,voor en na is het toch een parel op de kroon.
Er zaten ook plaatsen in die wij met de fietstocht hebben gemaakt ,en dat vond ik het leuke dat die herkenbaar waren,en ook voor U moet het ook een voldoening geven na al die voordrachten eindelijk, een  levende versie! proficiat!
Verschijnt die nog op dvd?

Met vriendelijke groeten,

Lieve

28) Misschien ontvang je momenteel heel veel mails …. maar ik kan het toch niet laten om ook eens te mailen. Gisteren zijn we met werk naar de film gaan kijken in Brugge en ik vond hem super mooi ! Dikke proficiat aan jou en Jan !!

Groetjes Sylvie

27) Bedankt voor de info, gisterenavond zijn we met enkele markantleden naar de film gaan kijken. Ook wij hebben genoten van de prachtige beelden. In ieder geval een grote proficiat voor deze realisatie.

Met vriendelijke groeten,

Jaklien

 

26) Deze namiddag met Okra en Neos met 2 bussen naar de film geweest. Iedereen was laaiend enthousiast. Een van de dametjes dat ons van koffie en taart voorzag, vertelde mij “ ongelooflijk, elke dag komen volle bussen aan om “ Zaak de Zutter” te bekijken. Ik heb nog meer genoten dan de eerste keer. Groetjes

 

Lisette

 

25) Gisterenavond zijn we met een aantal vrienden nog eens (voor mij dan toch) gaan kijken naar de film. Ik was wel heel benieuwd naar de reacties van buitenstaanders, en oprecht ze waren allemaal heel positief over de film. En ik moet zeggen, ik was heel trots, niet alleen over het resultaat, maar vooral ook dat ik er heb mogen een deel van uitmaken.Ik ben zeker dat ik dit in naam van ons hele grimeteam mag zeggen!

 

Nog eens een hele dikke proficiat met de film, en het feit dat er al zo veel filmvoorstellingen zijn bijgekomen, bewijzen alleen maar dat het goed is.:)

Ann

24) Mijnheer B. die de film bekeek e-mailde ons:

 “Gisteren genoten van een Vlaamse prachtfilm. Niet alleen van het beklijvend verhaal maar vooral van de ‘rustgevende’ montage en het ‘stabiele’ camerawerk. Geen overbodig gezwaai en gezoom zoals dit momenteel in is. Vermoedelijk wordt het nog een Vlaamse klassieker. Profciat aan de crew, de acteurs en honderden figuranten”

 Als dat geen compliment is, dan weten we het niet meer… 😉