170. Nog een vervolg.

50) Wij hebben de film verleden zondag gezien in Kinepolis Brugge. Een dikke pluim aan iedereen die zijn steentje bijgedragen heeft voor deze realisatie. Het is een echte aanrader. De film is zeer goed opgevat en laat de kijker geen minuut de tijd om zijn gedachten te laten afdwalen.

Nogmaals een dikke proficiat en nog veel succes. Wij hebben de film reeds aangeprezen bij onze familie en vrienden.

Met vriendelijke groeten
Jozef 

49)Het is MEER dan de moeite waard! Puur- mooi scenario- spannend- passende muziek- alles goed in beeld gebracht…

Mieke

48) Prachtige film, fantastische acteerprestatie van onze Knesselaarse mensen !

groeten,
Luc

47) Wij zaten 2u en een paar minuten onbeweeglijk en stil naast elkaar vorig weekend. Zulke mooie beelden en eens een film waarbij je nog naar een beeld kan kijken. Heel ferme proficiat aan jullie beiden. Ik hoop vooral dat jullie nu even kunnen genieten van jullie succes en dat jullie daarna op één of andere manier vruchten kunnen plukken van jullie gigantisch werk. Ik ben daar zelfs bijzonder fier op! Onze collega hé…

Overal maken we reclame hoor! Daar doen wij dan ons best voor.
Heel hartelijk groeten.
Jozef en Lieve   (en ja, we gaan nog eens kijken… in Aalter)

46) Eerst wil ik jou en Jan en eigenlijk ook de hele filmcrew feliciteren met het prachtige film resultaat.  Zondagavond ben ik gaan kijken en nam ook nog 2 vriendinnen mee het was zo mooi dat ik deze namiddag nog eens ben gaan kijken met ’n andere vriendin. De vriendinnen vonden het ook héél mooi. Nogmaals dikke proficiat,

Groetjes,
Liliane

45) Proficiat met het eindresultaat. We hebben echt genoten en de 2 uren waren zo voorbij. Een boeiende film met hele mooie beelden en heel goed acteerprestaties, ook van de niet professionals. Ik denk maar aan Dirk Andries, Geert De Groote en Geert Van Ryckeghem. 
Echt een pluim waard. We maken ondertussen alleen maar reclame om te gaan zien. Zo hebben we onze drie kinderen al aangepord om ook te gaan zien.
Nogmaals proficiat. 
Wanneer komt de film naar Aalter? We zouden dan eens met ons ouders gaan.

Hans en Griet

44) Ik ben gisteren nog eens naar de film geweest met mijn broer in Brugge en alweer 3 volle zalen en alleen maar positieve reacties… Super ! Ik ben ook nog steed onder de indruk van het verhaal/scenario. Iedere keerik de film bekijk komt er wel iets nieuws aan het licht… De max !

Jan

1 thought on “170. Nog een vervolg.”

  1. Gisteren voor de derde maal gaan kijken, dit keer met vrienden. Ze vonden het een heel mooie, spannende film.
    Terug twee zalen en dit voor een maandagavond.
    Het wordt alvast een film die zal blijven hangen bij de mensen, volgens het commentaar die ik achteraf kreeg. Onze vrienden gaan promo maken aan hun vrienden ! En zo komt er misschien nog een vierde week bij………
    Een proficiat moest ik doorgeven aan jullie, Katrien en Jan, en de hele crew!!

    Annemie

Comments are closed.