171. Ze blijven komen …

62) Wij willen u graag gelukwensen met uw opmerkelijke en zéér geslaagde film : De Zaak De Zutter. Hieronder onze waardering  en die is enorm. Een grote Proficiat voor U, voor uw doorzettingsvermogen en voor het magnifieke eindresultaat. Nog veel succes met uw volgende initiatieven en nogmaals. Bravo!

Gave en Julien 

 

61) We zijn deze namiddag  naar “Zaak De ZUTTER”gaan zien in Aalter en de opkomst was  groot  .Het publiek was gedurende de voorstelling muisstil ,het is een fantastische film, dikke pluim . Vele groeten

 Mirella en Ludwig

60) Ik ben de film gaan bekijken en ik moet bekennen dat ik van de eerste tot de laatste minuut genoten heb. Het verhaal was me natuurlijk bekend. Prachtige fotografie en overtuigende vertolkingen. De afsluiter (de vrouw met de hamer) is gewoon meesterlijk; voor wie niet bekend is met het verhaal moet dit aankomen als een klap met … een hamer. De rest van de avond maalden de beelden steeds weer door mijn geest. Beklijvend allemaal.  Ik ga zeker nog eens kijken. De film bewijst dat men met een ‘beperkt’ budget toch kwaliteit kan leveren. Een dikke, welgemeende proficiat! Groetjes,

Luc

59) Ik ben zonet naar de film geweest en wens je van harte te feliciteren met deze mooie, aandoenlijke prent. Het is bewonderenswaardig om met schaarse middelen zo’n mooi resultaat neer te zetten. Hoewel ik het verhaal een beetje ken, ben indertijd naar uw vaders voordracht geweest en mijn vader zaliger, rasechte Beernemnaar, broer van de oudste toeschouwers, Lydie en José Reynaert, liet mij de boeken lezen en nog een andere oom, Lionel Reynaert zaliger, heeft mij jáááren geleden nog een rol krantenknipsels bezorgd, die ik eigenlijk nog altijd niet gelezen heb omdat ik dacht wat kunnen die mij nog meer vertellen, dus hoewel ik het verhaal een beetje ken, heb ik genoten van de sfeer, de fotografie, het camerawerk, de personages, de tragiek, het verhaal met zijn prachtig gefilmd slot. Voor iedereen een pluim, dus ook voor de vele amateurs die terecht fier mogen zijn.

Marc

58) We zijn met ons gezin geweest op zondag te Brugge. Machtig , prachtig !!! We hebben er allemaal van genoten. Welgemeende proficiat aan jullie allemaal !! Blij voor jou dat je wens is uitgekomen !! We vertellen het verder ! Groetjes

Heidi

57) Film gisteren gezien in Capitole Aalter… en er was enorm véél volk ! !Proficiat; ik vond het een héél goed scenario… het verhaal wordt geleidelijk aan duidelijker, en het is een prachtige prestatie van de hoofdactrice. Veel succes nog. Hartelijke groet,

Linda

56) Wat hebben wij genoten van de film …. het scenario, de acteurs, de verfilming, de taal….Het is af en met alle respect. Een dikke proficiat voor je doorzettingsvermogen. De heren van Gruuthuse leerden ons: Plus êtes en vous. Groetjes,

Hilde 

55)Dag Katrien, pas terug van een prachtige bioscoopavond.
Jullie hebben het voortreffelijk in beeld gebracht, heel mooie muziek, decor, klederdracht, … acteurs, de filmscenariste en -monteur waren top 🙂
Beklijvend begin van de film die uitnodigt om te blijven kijken tot de doodslag op Torre. Hele dikke pluimen voor jou en Jan en de hele entourage …
Ik kijk er naar uit om nogmaals te gaan op woensdag 04 mei in De Haan …

Ronny

54) Proficiat!!!! Echt een heel goede film, als wij naar de Kinepolis gaan….dat wil iets zeggen! Super wat jullie bereikten, jullie mogen terecht fier zijn! En we veronderstellen dat jij Clara bent????

Lieve groet van Mieke & Griet

53) Schitterende locaties met veel oog voor detail en gewoonweg prachtig verfilmd! Jij en de rest van jouw team mogen er terecht heel trots op zijn!!! De max ook om eens een aantal collega’s en vrienden op het grote scherm te kunnen bewonderen!

Grtjs
Wendelien

52) Wij zijn gisteren gaan kijken in Brugge en hebben onze zussen meegedaan. Prachtige film, mooie verfilming, goede acteurs en actrices, zeer mooie locaties en een zeer goed scenario! Proficiat, daar moet veel werk verzet zijn, geweldige prestatie!! We hebben enorm genoten! Beste groeten,

Siebille en Jclaud

51) Wat een succes! Van harte proficiat met het resultaat (we gingen dinsdag kijken in Gent, de zaal zat helemaal vol, voornamelijke met bekende gezichten uit Knesselare en Aalter). Wat een fantastische beloning voor jullie enthousiasme, doorzettingsvermogen en overtuiging. Mooi om te zien dat het echt wel kan met een beperkt budget en met beperkte middelen. Soms komen dromen écht wel uit. 

Geniet nog met volle teugen van het succes,
Nele

2 thoughts on “171. Ze blijven komen …”

 1. Lieve zus en schoonbroer,
  IK ben ENORM trots op jullie: een prachtige film mede dankzij professionele acteurs en de vele vrijwilligers…een dikke proficiat aan iedereen voor en achter de schermen….ons vader zou ENORM trots geweest zijn op jou en ook op jou Jan…..hij had de film fantastisch gevonden.
  Jammer dat subsidies maar aan “uitverkorenen” gegeven worden, maar jullie hadden fantastische sponsors en ook dat is/was een groot succes….
  Ik ben heel erg blij voor jullie dat je al zoveel bezoekers hebt gehad!!! Wel oppassen voor het “zwarte” gat na al die drukke jaren!!!
  Heel veel liefs en geniet van jullie terechte succes.
  Lu en HHappy

 2. Na de enthousiaste verhalen van Betsy gedurende de opnames konden wij, bestuur van KVLV Houtave, niets anders dan een activiteit te organiseren om samen naar de film te gaan kijken. Natuurlijk waren we heel benieuwd, zeker naar de opnames gedaan in ” de drie koningen”, en onze verwachtingen werden ruimschoots ingelost…unaniem vonden we het een heel goeie film, kortom, we hadden, met ons 35 (!),een heel mooie avond in Kinepolis Brugge..proficiat !!!!

Comments are closed.