173. Focus-label dankzij onze 14.500 toeschouwers!

Omdat we zo goed scoren bij onze kijkers heeft Kinepolis onze film een ‘Focus-label’ gegeven, waardoor we nog verder in Kinepolis Brugge, Gent, Kortrijk en Oostende te zien zijn. De mond-aan-mond reclame werpt vruchten af.

En wat zeggen die mensen:

82) Ondanks het lekkere weer gisteren, hebben mijn vrouwtje en ikzelf om 18.30u. de koelte opgezocht in de zaal van Ciné Capitole in Aalter. En het moet gezegd: daar hebben we hoegenaamd geen spijt van gehad. De verfilming van ‘Zaak: De Zutter’ is absoluut héél goed. Goede acteerprestaties van de cast, waarheidsgetrouwe decors, de passende achtergrondmuziek op de juiste momenten, de opbouwende spanning met een knap einde …. kortom: de film is héél geslaagd. Proficiat! 
Welgemeende warme groeten,
Annique en Geert 

81) We zijn vorige week woensdag met z’n drietjes naar jouw droomproject gaan kijken in de Kinepolis te Brugge.
De film heeft geboeid tot het einde. Ik heb er echt van genoten en uiteraard leuk om Tony op zo’n groot scherm te zien  🙂 
Ik was vooral onder de indruk van de hoofdrolspeelster en vele anderen in de film.
Een dikke proficiat om dit te verwezenlijken en wie weet….. kom ik wel kijken naar je volgend project?

Warme groet van Annemie

80) We zijn met de fiets naar Kinepolis Kortrijk geweest donderdagavond, zaal 1, jouw film. Amai, dat is kunnen! Wij vertellen alvast aan onze familie en vriendenkring dat ze de film moeten zien. Voor mij was het leuk om zoveel bekende gezichten te zien. Katrijn deed het schitterend! Het is allemaal heel mooi gedaan hoor, dikke proficiat om dit voor mekaar te krijgen. En, het verhaal is zelfs actueel. Alleen maar lof!

Groetjes, Hilde

79) Leander(14j) heeft het verhaal van de film volledig begrepen. De film maakte hem zelfs zo nieuwsgierig dat hij de volgende dag via internet zocht naar informatie over de andere Beernemse moorden. Alleen was het resultaat van zijn zoektocht niet toereikend: hij vond enkel maar wie vermoord werd en in welk jaar. Hij liet uitschijnen dat hij wel eens een boek zou willen lezen waarin hij meer te weten komt over wat zich in de streek van Beernem afgespeeld heeft. Hij was onder de indruk van de locaties waar de beelden gemaakt werden (Ook wel een beetje nieuwsgierig naar de exacte plaats van opname) en ook alle rekwisieten/attributen van uit die tijd vond hij wel knap. Het feit dat er een aantal bekenden in beeld verschenen, was ook wel leuk.Het enige wat hij wat langdradig vond, was de ondervraging door de Gentse onderzoeksrechter. Hier vond hij dat er wat meer vaart in mocht zitten. Ik hoop dat je iets hebt aan de mening van een tiener. Ikzelf vond de film alleszins heel knap gemaakt. Groetjes

Sigrid

78) We zijn de film gaan bekijken en hebben genoten  van begin tot einde. Gezien we van de streek zijn konden we vele plaatsen herkennen. Mijn thuis was nl. in de buurt van hoeve “Schoonberg”. Heel mooi gedaan, een dikke proficiat en we raden iedereen aan om te gaan kijken. Met vriendelijke groeten.

Noël

77) Dat dromen geen bedrog zijn daar ben jij Katrien het mooiste voorbeeld van. Je hebt zo je droom nagejaagd en kijk eens wat een prestatie je hebt afgeleverd. Ik was onder de indruk. Heel sober gemaakt zoals jij het het liefst hebt. Je merkt dat je ziel in je film is binnen geslopen en vooral in kleine details : de mimiek van moeder De Zutter, het doodsprentje van Hector op de schouw, zo een klein detail maar iets waar ik persoonlijk ook kippenvel van kreeg, te meer omdat ik weet dat je er zo mee begaan was en bent. Een heel mooi eerbetoon en vooral eerherstel, dit moet echt een hart onder de riem zijn voor de nabestaanden De Zutter en vooral ook een mooi eerbetoon aan je vader. Heel mooie prestatie afgeleverd van de hoofdacteurs : Katrijn : zij was het gewoon, heel goed gedaan. Verder een pluim voor de vertolkingen van Hector De Zutter, Oscar De Vos. Tony Blanchard : zeker heel goede vertolking, zoals we hem kennen, hi. Ook genoten van de kleine vertolkingen van Serge en Frans : klein rolletje maar zo goed uitgespeeld. Een paar minpuntjes, maar niet echt storend : idd het verschil van acteren bij sommigen, zo vond ik bvb de drie roddeltantes niet echt geslaagd en misschien mocht ook de rol van De Lille (Bob De Moor) nog iets meer in de belangstelling staan. Verder heel mooie opnames, locaties, kostumering en voor dat budget : proficiat ! En ook heel mooie muziek en wat een mooie tekst op het einde. Echt dikke pluim Katrien ! En dat van Clara is me niet goed duidelijk , misschien moet ik nog eens gaan zien. Ook een dikke proficiat voor Jan, dit kan enkel maar tot stand komen door zo’n goed teamwork. Dank om ons te laten genieten en laten meedrijven op deze wolk van een film. Groeten en tot later.

Leen

76) Toeval bestaat niet. Dat zeggen ze toch. Gisteren nochtans toevallig op De zaak De Zutter gestoot.Een dagje Damme bleek niet wat hert beloofde. Geen boekenmarkt wegens afgelast. Dan maar eens langs Aalter naar mijn goede vriend Jean-Claude Maes, cinemabaas. Daar speelde de zaak De Zutter. Als schatbewaarder van VVMA kende ik uiteraard jouw naam en de film. Ik stond er eerlijk gezegd een beetje kritisch tegenover. De moorden van Beernem. Vaag van gehoord maar ver van mijn Duffelse bed. Jean-Claude zong echter de lof van je film. En de toeschouwers stoomden in grote getallen toe. Derde avond op rij meer dan 200 man in de zaal. Dus even die film meepikken. En wat ben ik blij dat ik dat deed. Schitterende opbouw, degelijke tot zeer goede vertolkingen en spannend van het eerste tot het laatste moment. Ik heb het me geen moment beklaagd. Integendeel. Van JC hoorde ik dat de film alleen in de streek gespeeld wordt. Jammer eigenlijk. Het is een film waar je mee mag buiten komen. Ik wil je nog veel succes wensen en hoop dat het ook financieel een succes wordt. Met bewonderende groet,

Gie 

75) Dag Katrien. Ik ben de film gisteren in Aalter met mijn 14-jarige zoon gaan bekijken. We hebben ervan genoten. De zaal zat helemaal vol en ik vermoed dat de uitbater heel veel mensen weer naar huis moeten sturen heeft, want achter ons – wij behoorden tot de laatste 20 kijkers die binnengelaten werden- stond nog een immens lange rij te wachten. Heel veel groeten.

Sigrid 

74) Ik heb het je gisteren in De Haan reeds gezegd, maar ik wil het je nogmaals graag zeggen dat het inderdaad een prachtige film geworden is. Ik heb er ook echt van genoten en de acteurs zijn heel goed. Een grote proficiat met dit mooie resultaat! Tot ziens! Groeten,

Geert 

73)Wij zijn gisteravond naar de film gaan kijken in Kinepolis Brugge. Amaai 2 zalen zo goed als vol.  Toch een succes voor jullie en dikverdiend. De film was goed opgebouwd ondanks het feit dat wij het verhaal uiteraard goed kennen. Wij hoorden wel in de zaal dat vele kijkers zeer nieuwsgierig waren naar de acteurs en figuranten. Met dank voor een leuke avond filmplezier en groetjes,

Leo en Christine

72) Graag zou ik u van harte willen feliciteren met uw verwezenlijkt werk. Het vormt een inspiratiebron. Nooit opgeven!  
Proficiat,  echt waar. Vele groeten 
Thomas 

71) Deze week zijn we naar “Zaak De Zutter” geweest met enkele buren en collega’s,
het was prachtig, we hebben er enorm van genoten. Proficiat aan allen.

Lena

70) Ik hoor niets dan lof over jouw film.Dikke proficiat nogmaals,jullie hebben dat schitterend gedaan, prachtig resultaat. We zullen blijven reklame maken en zeker gaan kijken in onze geliefde cinema “CAPITOLE” in Aalter.

Met vriendelijke groeten,

Mireille 

69) Wij zijn zondag naar uw film gaan kijken. We hebben er echt van genoten! Proficiat met jullie prestatie, groetjes,

Luc en Marie Paul.

68) Super dikke proficiat met het succes van je film! Ben heel blij voor jou. 

Mvg Stefanie 

67)Ben al gaan zien, goede film en ik hoop dat er een vervolg komt !! Proficiat !!

Herman

66) Heb de film vorige week donderdag in Kinepolis Kortrijk bekeken (er stond ergens een klein berichtje in HLN dat de film ook te bezichtigen was in Kortrijk en Oostende) en daar heb ik vlug gebruik van gemaakt.
Een dikke proficiat aan alle medewerkers die deze prachtige film hielpen tot stand komen en het spreekt voor zich dat ik kennissen en vrienden warm maak om alsnog de film te gaan bekijken !
Met vriendelijke groet,

Dirk 

65)Gisteren naar film “Zaak De Zutter” geweest. Puik werk !!

Hilde

64) WIJ ZIJN VRIJDAGAVOND GAAN KIJKEN IN AALTER: FELICITATIES MET DE REALISATIE VAN DEZE KWALITEITSVOLLE FILM.
WIJ HEBBEN ERVAN GENOTEN.
MET VRIENDELIJKE GROETEN
LUCRECE _ ARNOLD

63) Gisteren 1mei ben ik gaan kijken  naar “De zaak dezutter”Het is gewoon fantastisch.Het verhaal mogen meebeleven en  dat gedurende drie uren.Van harte proficiat.

Rosa uit Kortrijk