174. Ze blijven komen … ook een specialleke!

86)

Foto: Ann De Wulf

85) Ik wens u te feliciteren met de film ‘De Zaak De Zutter’. Gisteren gingen we kijken in Brugge…gewoonweg prachtig verfilmd. Ik las al boeken, woonde voordrachten bij, paardentram op ODD Bulskampveld richting graf in het bos…fascinerend en ongelooflijk hoe u zich inzet om de ware toedracht te kennen van de moorden van Beernem. Mag ik zo vrij zijn om de film in volgende woorden samen te vatten. Puur, zeer goede vertolking van zowel de acteurs als figuranten, verfijnde cameravoering, ingrijpend, zo rationeel, geen enkele moment van verveling, prachtig open einde (niet zien aankomen), realistisch betreft klederdracht en attributen… Ik kan blijven doorgaan. Felicitaties aan alle mensen die een bijdrage leverden om deze film waar te maken. Nog veel succes gewenst met het verder uitdiepen van het mysterie. Heel wat mensen zijn en blijven in de ban van deze vreemde gang van zaken.

Mvg, Heidi

84Samen met een groot deel van het labopersoneel (23personen) zijn we dinsdag 3 mei naar de film ” Zaak Dezutter” geweest. Je ziet dat het ook een succes is in het labo. Wel het is zeer mooi. Een dikke proficiat !!! De opnames, de landschappen, de kledij zijn zeer mooi, ik had natuurlijk al een deel gezien van de kledij  in Beernem. Ik hoor dat het algemeen een enorm succes is en dat er meer draaidagen komen. Nu is het voor jou en Jan een beetje genieten denk ik. Rust nu maar een beetje uit en profiteer van de vrije tijd. Groetjes

Trees

 

83) Wij zijn in het WE gaan kijken naar de film; proficiat! Mooi en spannend. We hebben een zeer aangename namiddag doorgebracht. Eén extra positief punt is dat het geluid niet te sterk was zodat ook wij konden genieten want met gewone films moeten we passen omdat we niet tegen het luide volume kunnen. (na herseninfarct overgevoelig aan geluid, en chronische migrainepatiënt) met vriendelijke groeten,

Mariel