175. En we zitten boven de 17.000!

92) Ik heb gekeken en genoten van de film.Mooie fotografie, meeslepend verhaal. De acteurs speelden ook op een natuurlijke manier. Er is veel aandacht geschonken aan de decors en rekwisieten.Hup dus naar de volgende film en voor deze film graag wat prijzen, Groetjes,

Linda

91) Een goede week geleden ging ik samen met die andere Christa naar jouw film kijken. Wat een heerlijke belevenis: goede montage van de plot, meeslepend verhaal, prachtig gefilmd, zeer goed gespeeld m.a.w. een dikke proficiat. Ik heb meteen een aantal vriendinnen en familieleden opgebeld om reclame te maken. Vriendelijke groeten

Christa

90) Vandaag ben ik, zoals gepland, naar Oostende gereisd om jouw film te gaan zien.Ik ben zeer blij dat ik dat gedaan heb. Ik vind het beklijvend. Een dikke proficiat aan jou, aan de acteurs en aan gans het team. Ik kan de film gerust een 2de keer zien.

Annie

89) In de ban van de Beernemse moorden, ben ik ook de film gaan bekijken. Ik werd weer helemaal meegesleept in het verhaal, ik zat geboeid te kijken van het begin tot het einde. Alle andere woorden die ik wil zeggen, hoef ik niet meer te zeggen. Ze zijn allemaal terug te vinden op je blog.Dus ook ’n dikke proficiat van mij. En ik hoop van harte dat er nog veel toeschouwers komen kijken.

Trui

88) Ik zou u willen feliciteren met het prachtige verhaal over zaak de zutter. Ik ben dan ook ontzettend dankbaar dat ik de kans kreeg om te figureren.

Camille

87) Ik ben deze namiddag naar de film gaan kijken in Kinepolis Gent. De zaal zat vol, dus belangstelling is er zeker.
En het moet gezegd zijn… De film is de moeite waard. Echt heel goed gedaan.
Ik heb ‘de zaak’ ook al meerdere jaren gevolgd, de voordrachten van wijlen uw vader enkele keren bijgewoond, jouw voordrachten al enkele malen gehoord, al de boeken gelezen ….. en de film is zeker een héél mooi resultaat van al de eerder geleverde inspanningen. De casting is zeer goed gedaan. De figuren zijn erg gelijkend en ook de plaatsen waar gefilmd werd zijn zeer goed gekozen. Kortom… chapeau ! Alles is ook zeer mooi in beeld gebracht. Top!
Gefeliciteerd met het mooie resultaat. En daarom toch dit mailtje als apreciatie voor het geleverde werk. In alle geval bedankt voor al uw inspanningen.

beste groeten,

Alfred 

2 thoughts on “175. En we zitten boven de 17.000!”

 1. Beste , met groot genoegen en terug wat wijzer geworden keken we naar deze film in De keyzer in Lichtervelde; Ooit gingen we naar de voordracht van de hr Ryssenhove en later ook van zijn dochter.
  Ik ben voorzitter Gezinsbond Tielt, een vriend van mij is voor voorzitter van Davidsfonds TIelt..
  Binnenkort start CC Gildhof weer in zijn vertrouwde locatie.
  wij hebben het idee om samen deze film te promoten in het Gildhof. We zouden dan ook aan onze leden een korting kunnen geven. We willen ook samenwerken met het GIldhof hierin. ZIj hebben een digitaal afspeelapparaat. Tevens ben ik ook lid van de Raad van Bestuur van het Gildhof in TIelt.
  Kunnen wij de film huren ? Is er de mogelijkheid dat mevr. Rysenhove deze film inleidt. De hoofdrolspeelster Katrijn is een vriendin van mijn dochter Soetkin..

  Gelieve mij iets te laten weten aub ? WIj denken voor het najaar 2016 OFWEL voorjaar 2017, februari.
  vriendelijke groeten,
  Ronald Kesteloot

  1. Geachte heer Kesteloot,
   Hartelijke dank voor de lovende woorden én de aanvraag. En natuurlijk gaan we graag op de uitnodiging in. Er zijn alleen een paar (technische) voorwaarden die we moeten bespreken. Ik neem contact met u op.
   Vriendelijke groet,
   Katrien Ryserhove

Comments are closed.