63. Persmoment!

Gisterenavond hebben we onze vzw ‘Kwestigen Nacht’ aan de pers voorgesteld. Burgemeester Johan De Rijcke was onze gastheer, waarvoor dank. Een aantal schepenen en gemeenteraadsleden uit meerderheid én oppositie bleken eveneens erg ingenomen met het project.  Zij onderstreepten nogmaals dat Beernem ons logistiek en financieel wil steunen.

De aanwezige sponsors waren eveneens enthousiast en de pers beloofde zijn medewerking. Bewijs! Deze morgen was er al een interview op Radio2!

Dat de stemming er goed inzat, kan je hier zien! (Het glas dat toen gedronken werd, was aangeboden door een jarig lid van de vzw.) De receptie zelf werd verzorgd door brouwerij Rostune en Universal wine. Sponsors bedankt!!

2 thoughts on “63. Persmoment!”

  1. Een dikke pluim voor het team! Proficiat met wat jullie tot nu toe bereikt hebben en veel succes gewenst voor de komende maanden !

  2. Het zag er alvast ook gezellig uit, Katrien. 😉
    Héél veel succes gewenst! Wij blijven je project volgen….

Comments are closed.