88. Audities (2)

De audities zijn rimpelloos verlopen; we hebben een heleboel fantastische kandidaten over de vloer gehad en alle reacties waren positief.
Hieronder de mening van twee personen die de moed hadden deel te nemen ook al hadden ze geen enkele ervaring. Fantastisch vind ik dat!

‘Katrien, eerst en vooral wil ik jou en je hele ploeg nog eens bedanken voor de kans die ik kreeg om auditie te doen.
Leuk eraan vond ik , dat iedereen die wou meedoen, gelijke kansen kreeg.
Ik werd heel hartelijk ontvangen en men was heel begripvol.
Jouw enthousiasme die je uitstraalt rond ” Zaak: De Zutter ” werkte bij mij heel aanstekelijk om deel te nemen.
Het was voor mij de eerste keer dat ik aan zoiets meedeed.
Voor mij persoonlijk was het een hele ervaring waaruit ik veel heb geleerd.’

‘Katrien, hierbij wil ik je nogmaals bedanken dat ik mocht meedoen aan de audities (alhoewel het voor de eerste maal is dat ik een auditie doe) en ik mezelf achteraf niet al te best vond, maar ja dat is de plankenkoorts denk ik.
Ik ben blij het ook eens meegemaakt te hebben waarbij mijn waardering enorm gestegen is voor acteurs (zeg het maar tegen Ingrid De Vos) alsook voor wat jullie ploeg doen en voor uzelf in het bijzonder chapau.
nog een prettige avond.’
—-
Dat maakt mijn avond inderdaad heel prettig!
De resultaten van de audities worden in maart aan de kandidaten bekendgemaakt! Eerst moeten we nog alle opnames bekijken en een eerlijke keuze maken.