135. Publiciteit voor de film.

Vorige vrijdag kwamen 18 mensen naar de studio afgezakt om te brainstormen over onze te voeren promocampagne. 9 personen wilden eveneens meewerken, maar konden zich niet vrijmaken. M.a.w. 90% van de aangeschrevenen reageerde positief op de uitnodiging. Het werd een prettig weerzien, hoewel de meesten al regelmatig in de studio opdoken om materiaal en kleding te ordenen en terug te brengen.

Er kwam heel wat uit onze kokers. Van de meeste ideeën kunnen we echter pas gebruik maken wanneer de première-datum bekend is. Sommige voorstellen zijn voorlopig ook te duur om uit te voeren. Daarom dat het starten van de crowdfunding voorrang krijgt, alsook het prentkaartenidee en de kalender. 

Aangezien het beschikbare promobudget beperkt tot niet-bestaande is, moeten we onze hersenen scherp houden en blijven zoeken naar originele ideeën.  

Heb jij een ingeving? Wij zouden blij zijn als je die met ons wilt delen.

4 thoughts on “135. Publiciteit voor de film.”

 1. Hallo,
  Als jullie dagen zouden organiseren waarop je gaat flyeren wil ik gerust eens komen helpen … als het in het weekend valt tenminste.
  Eind augustus zijn we er even tussenuit, voor de rest, laat maar weten als ik iets kan doen!
  Groetjes,
  Anja

  1. Hier dus nog een enthousiaste vrijwilliger om te flyeren hé .. Men geeft maar een seintje waar / wanneer nodig, groetjes

Comments are closed.