136. Zaak: De Zutter … op uw brieven en wenskaartjes!

Met trots stel ik jullie onze eigenste ‘postzegel’ voor. Het idee kwam tot stand op de eerste promo-vergadering. Oorspronkelijk dacht ik: tof, maar veel impact zal dat niet hebben. Tarara. Door onze zwartrode logo-kleuren valt de zegel enorm op. Bovendien bereiken we zo de verste uithoeken van het land zonder enige moeite en tevens blijkt hij nu al een soort ‘hebbeding’, een collectors item te worden. Wat alweer bewijst dat de meest eenvoudige invallen, de beste zijn. Vandaar dat ik nu een oproep doe om er een echt succesverhaal van te maken. Gebruik onze postzegel en help ons zo de film goed en goedkoop te promoten. Iedereen verstuurt wel eens een brief of (kerst)kaartje en op die manier bereiken wij heel veel mensen. De postzegel kost 1 euro, waardoor je ons ook nog eens met 8 cent sponsort! Bestellen kan vanaf nu: één velletje bevat 20 exemplaren en kost 20 euro. Overschrijven kan op rekening van ‘Kwestigen Nacht vzw’ – IBAN BE60 9730 8717 7570  – Merendreedorp 56 Merendree. Vanaf 100 ex. ( 5 velletjes ) worden ze bij u geleverd. Op regelmatige tijdstippen zullen ze anders af te halen zijn in onze filmstudio. 

Postzegel Zaak: De Zutter

PS: je moet beide delen op de omslag kleven!!!